Articole care merită citite
Zambete pe chipurile copiilor de la gradinita socială gratie PSD Turda

Zambete pe chipurile copiilor de la gradinita socială gratie PSD Turda

access_time 16 decembrie 2016

Organizatia PSD Turda a dus pachete cu dulciuri micuților de la grădinița socială Turda care funcționează în incinta Acoperământului Maicii

Accident la Câmpia Turzii: Un BMW  a făcut praf un stâlp și o casă!

Accident la Câmpia Turzii: Un BMW a făcut praf un stâlp și o casă!

access_time 6 iulie 2018

În cursul zilei de ieri a avut loc un accident rutier la ieșire din Câmpia Turzii spre Viișoara. Un șofer

Lucrări de marcaje rutiere pe drumul judeţean DJ 103G

Lucrări de marcaje rutiere pe drumul judeţean DJ 103G

access_time 1 august 2018

Consiliul Judeţean Cluj anunţă participanţii la trafic faptul că pe drumul judeţean DJ 103G, de la joncţiunea cu drumul naţional

Tomograf performant pentru spitalul din Turda

Tomograf performant pentru spitalul din Turda

access_time 13 martie 2019 chat_bubble_outline 0 comentarii

Spitalul Turda are cel mai performant computer tomograf din tot județul, fiind de ultimă generație, la finele anului 2018. Investiția este una realizată cu sprijinul financiar al administrației locale. Recent a avut loc o conferință de presă în care a fost prezentat noul și performantul computer tomograf.

”Spitalul Muncipal Turda are acum un nou computer tomograf, această investiție, de aproximativ 250.000 de euro, reprezentând răspunsul administrației locale la nevoile medicale ale cetățenilor, o investiție care completează eforturile depuse în ultimii ani în vederea îmbunătățirii condițiilor de spitalizare, creșterii calității actului medical și facilitarea accesului pacienților la investigații și tratamente de ultimă generație”, spune primarul Cristian Matei.

Managerul Spitalului Municipal Turda, dr. Ovidiu Stănilă, spune că noul computer tomograf este extrem de performant, iar softurile achiziționate la pachet pot asigura diverse investigații, oferind medicilor informații prețioase în vederea stabilirii unui diagnostic.

Comentarii Facebook