Articole care merită citite
Caravana UBB ajunge în liceele turdene

Caravana UBB ajunge în liceele turdene

access_time 6 martie 2019

În data de 7 martie (joi), studenți ai Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și voluntari ai Organizației Studenților din Universitatea Babeș-Boylai (OSUBB)

Spitalul din Turda are vacante posturi pentru îngrijitoare și infirmieră

Spitalul din Turda are vacante posturi pentru îngrijitoare și infirmieră

access_time 23 noiembrie 2017

Spitalul Municipal Turda organizeaza in data de 13.12.2017, ora 09:00, concurs pentru ocuparea urmatoarelor posturi vacante:   – 2 posturi

INFOCONS: Câte E-uri găsim într-un sandviș?

INFOCONS: Câte E-uri găsim într-un sandviș?

access_time 20 iulie 2018

Câte E-uri găsim într-un sandviș?     (informații bazate pe studiile realizate de InfoCons asupra a 13 tipuri de șuncă

Tomograf performant pentru spitalul din Turda

Tomograf performant pentru spitalul din Turda

access_time 13 martie 2019 chat_bubble_outline 0 comentarii

Spitalul Turda are cel mai performant computer tomograf din tot județul, fiind de ultimă generație, la finele anului 2018. Investiția este una realizată cu sprijinul financiar al administrației locale. Recent a avut loc o conferință de presă în care a fost prezentat noul și performantul computer tomograf.

”Spitalul Muncipal Turda are acum un nou computer tomograf, această investiție, de aproximativ 250.000 de euro, reprezentând răspunsul administrației locale la nevoile medicale ale cetățenilor, o investiție care completează eforturile depuse în ultimii ani în vederea îmbunătățirii condițiilor de spitalizare, creșterii calității actului medical și facilitarea accesului pacienților la investigații și tratamente de ultimă generație”, spune primarul Cristian Matei.

Managerul Spitalului Municipal Turda, dr. Ovidiu Stănilă, spune că noul computer tomograf este extrem de performant, iar softurile achiziționate la pachet pot asigura diverse investigații, oferind medicilor informații prețioase în vederea stabilirii unui diagnostic.

Comentarii Facebook