Articole care merită citite
Forumul Persoanelor cu Diabet din România se va organiza la Turda la sfârșitul lui martie

Forumul Persoanelor cu Diabet din România se va organiza la Turda la sfârșitul lui martie

access_time 15 martie 2013

  Federația Asociatiilor Diabeticilor din România  anunță organizarea Forumului Persoanelor cu Diabet din Romania, in perioada 22-24.03.2013. Deschiderea forumului se

Femeile cu îndemnizații de șomaj se feresc de angajare

Femeile cu îndemnizații de șomaj se feresc de angajare

access_time 29 noiembrie 2012

Centrul de Consiliere pentru Ocuparea Forței de Muncă (CCOFM) Turda a organizat, în luna noiembrie, trei serii de interviuri pentru

”La ordin, Fuhrer!” revine pe teatrul municipalul turdean

”La ordin, Fuhrer!” revine pe teatrul municipalul turdean

access_time 13 septembrie 2016

Spectacolul este pus în scenă pe data de 3 octombrie 2016, ora 19.00. Biletele se găsesc la agenția teatrului. Durata

Articol

Traficant de droguri reținut la Cluj!

Traficant de droguri reținut la Cluj!

access_time 7 august 2018 chat_bubble_outline 0 comentarii

Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Cluj-Napoca și procurorii D.I.I.C.O.T. au depistat în flagrant delict un bărbat bănuit de trafic și consum de droguri de risc și mare risc. Cel în cauză a fost reținut.

 

La data de 6 august a.c., poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj-Napoca, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T.- S.T. Cluj, beneficiind de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale, au depistat în flagrant delict un bărbat, imediat după ce acesta ar fi ridicat un colet cu peste 500 de comprimate MDMA.

 

Ulterior, polițiștii au efectuat o percheziție domiciliară pe raza municipiului Cluj-Napoca, unde locuia bărbatul în cauză împreună cu alte două persoane, și au descoperit și ridicat 300 de grame de cannabis, 0,2 grame de amfetamină, 2 cântare electronice și instrumente de consum.

Substanțele găsite au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

 

Din cercetări a reieșit că, în cursul anului 2018, bărbatul, de 22 de ani, împreună cu alți doi bărbați, de 21 și 26 de ani, din Suceava, ar fi procurat, pus în vânzare, comercializat și deținut pentru consum propriu droguri de risc, respectiv cannabis și droguri de mare risc – amfetamine și ecstasy.

La data de 6 iulie a.c., procurorii D.I.I.C.O.T.-S.T. Cluj l-au reținut pe bărbatul în vârstă de 22 de ani. Ceilalți doi sunt cercetați în stare de libertate pentru comiterea infracțiunilor de trafic și consum de droguri de risc și mare risc, fapte prevăzute de Legea 143/2000.
Cercetările sunt continuate, în vederea stabilirii întregii activități infracționale.

1,014 Vizualizări totale, 1 Vizualizări azi

Comentarii Facebook