Articole care merită citite
La Câmpia Turzii a debutat noul an rotarian

La Câmpia Turzii a debutat noul an rotarian

access_time 2 iulie 2017

Rotarienii din Câmpia Turzii au anunțat faptul că sâmbătă începe noul an rotarian, sub deviza ”Rotary – Generează schimbarea”. Rotarienii din

Handbal masculin: Roland Thalmaier, cel mai bun marcator al Potaissei în retur

Handbal masculin: Roland Thalmaier, cel mai bun marcator al Potaissei în retur

access_time 20 februarie 2015

Roland Thalmaier este cel mai important marcator al echipei de juniori I Potaissa Turda. În primele două etape din returul

Un copil în vârstă de câteva luni a fost abandonat, în cursul zilei de luni, la Spitalul Municipal din Turda

Un copil în vârstă de câteva luni a fost abandonat, în cursul zilei de luni, la Spitalul Municipal din Turda

access_time 3 noiembrie 2017

Nefericitul eveniment a avut loc ziua, când o persoană s-a prezentat cu bebelușul la spital, pe motiv că acesta se

Articol

Traficant de droguri reținut la Cluj!

Traficant de droguri reținut la Cluj!

access_time 7 august 2018 chat_bubble_outline 0 comentarii

Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Cluj-Napoca și procurorii D.I.I.C.O.T. au depistat în flagrant delict un bărbat bănuit de trafic și consum de droguri de risc și mare risc. Cel în cauză a fost reținut.

 

La data de 6 august a.c., poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj-Napoca, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T.- S.T. Cluj, beneficiind de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale, au depistat în flagrant delict un bărbat, imediat după ce acesta ar fi ridicat un colet cu peste 500 de comprimate MDMA.

 

Ulterior, polițiștii au efectuat o percheziție domiciliară pe raza municipiului Cluj-Napoca, unde locuia bărbatul în cauză împreună cu alte două persoane, și au descoperit și ridicat 300 de grame de cannabis, 0,2 grame de amfetamină, 2 cântare electronice și instrumente de consum.

Substanțele găsite au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

 

Din cercetări a reieșit că, în cursul anului 2018, bărbatul, de 22 de ani, împreună cu alți doi bărbați, de 21 și 26 de ani, din Suceava, ar fi procurat, pus în vânzare, comercializat și deținut pentru consum propriu droguri de risc, respectiv cannabis și droguri de mare risc – amfetamine și ecstasy.

La data de 6 iulie a.c., procurorii D.I.I.C.O.T.-S.T. Cluj l-au reținut pe bărbatul în vârstă de 22 de ani. Ceilalți doi sunt cercetați în stare de libertate pentru comiterea infracțiunilor de trafic și consum de droguri de risc și mare risc, fapte prevăzute de Legea 143/2000.
Cercetările sunt continuate, în vederea stabilirii întregii activități infracționale.

864 Vizualizări totale, 2 Vizualizări azi

Comentarii Facebook