Articole care merită citite
Cod galben de căldură

Cod galben de căldură

access_time 8 august 2015

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie (ANM) sâmbătă, 8 şi duminică, 9 august, în Banat, Crişana, Maramureş, în vestul Transilvaniei şi

NOU: EDO Garage realizeaza CHIP Tuning, prin soft dedicat la fiecare masina!

NOU: EDO Garage realizeaza CHIP Tuning, prin soft dedicat la fiecare masina!

access_time 10 aprilie 2017

Chip tuning reprezinta resoftarea prin optimizarea parametrilor de functionare a motorului pentru a obtine un raspuns mai prompt in acceleratie, consum redus

Handbal masculin, juniori III, seria K: Potaissa continuă șirul victoriilor

Handbal masculin, juniori III, seria K: Potaissa continuă șirul victoriilor

access_time 7 martie 2015

Formația turdeană a câștigat, cu 39 – 21, partida cu CS Seini, desfășurată vineri, 6 martie, la Turda.  Astfel, elevii

Transylvania College organizeaza un bal de caritate prin care vrea sa stranga peste 50.000 euro pentru sustinerea a 10 bursieri

Transylvania College organizeaza un bal de caritate prin care vrea sa stranga peste 50.000 euro pentru sustinerea a 10 bursieri

Transylvania College organizeaza un bal de caritate prin care vrea sa stranga peste 50.000 euro pentru sustinerea a 10 bursieri

access_time 11 noiembrie 2016 chat_bubble_outline 0 comentarii

Transylvania College - 1 (1)Cluj-Napoca, 10 noiembrie 2016 Transylvania College, singura școală din România acreditată pe curriculum românesc și curriculum Cambridge, organizează cea de-a XVI-a ediție a balului Scholarship Society, eveniment prin care și-a propus să strângă peste 50.000 euro, cca. 60% din suma necesară susținerii a 10 burse integrale pentru elevi cu rezultate deosebite.

Potrivit instituției clujene, în anul școlar 2016-2017 au fost înscriși 10 elevi în programul de burse Scholarship Society. Valoarea totală a costurilor aferente școlarizării acestora se ridică la 84.000 euro, 60% din această sumă dorind a fi mobilizată prin evenimentul de caritate organizat în această lună. Diferența până la valoarea integrală a costurilor urmează a fi susținută cu ajutorul altor parteneri ai Fundației Transylvania College.

La această ediție au fost invitate cca. 250 de persoane, părinți din comunitatea școlii și totodată reprezentanți ai comunității de business locale și naționale. Pe lângă aceștia, la eveniment sunt așteptați să ia parte și reprezentanți ai instituțiilor locale precum Primăria Cluj-Napoca, Consiliul Județean, Consulatul Olandez și British Business Council.

În cadrul evenimentului caritabil, participanții vor avea șansa de a lua parte la două tipuri de licitații – live și silent, în urma cărora vor putea câștiga obiecte unicat precum o rachetă de tenis semnată de Simona Halep, dar și mantouri, diverse obiecte de artă confecționate de către cercul de artă al școlii sau de către elevi voluntari, abonamente la centre sportive și coșuri tematice realizate de elevi. Pe lângă acestea, invitații vor putea licita și pentru experiențe inedite – obținerea unei apariții în una dintre cele două viitoare ecranizări regizate de Tudor Giurgiu și posibilitatea ca un elev din Transylvania College să fie Director Executiv al școlii timp de o zi.

Fondurile strânse în urma ediției precedente a balului s-au ridicat la aprox. 37.000 euro, sumă prin care au fost susținuți 5 elevi bursieri. În total, datorită primelor 15 ediții ale evenimentului, valoarea totală a burselor a ajuns la peste 530.000 euro, rezultatele fiind vizibile în rândul elevilor absolvenți care studiază astăzi în universități prestigioase din Europa.

„Prin edițiile anterioare ale Scholarship Society Ball, am reușit să oferim peste 100 de burse de studiu unor elevi excepționali din întreaga țară. Primii noștri elevi bursieri își pun deja bazele carierelor în informatică, managementul afacerilor sau jurnalism, fiind studenți în cadrul unor universități precum Southampton University (Marea Britanie), Koln University (Germania) sau Meriott-Watt University (Scoția)”, a declarat Ruxandra Mercea, Director Executiv al Transylvania College.

Printre absolvenții bursieri care și-au descoperit pasiunea la Transylvania College se numără elevi precum Bogdan Buduroiu, care studiază acum Computer Science în cadrul universității din Southampton, Anamaria Mihuț, care urmează cursurile Universității International Business Management la Heriot-Watt University, dar și Vlad Mureșan, câștigător al marelui premiu oferit de către Royal Society of Chemistry pentru lucrarea The Neoteric Vitruvian’s Arm și, în aceste momente, student în cadrul Universității de Arte și Design din Cluj-Napoca.

Evenimentul va avea loc vineri, 11 noiembrie, în sala de evenimente Transylvania Forum, din Cluj-Napoca, pe lângă cele două tipuri de licitații, fiind planificate și momente speciale de divertisment.
# # #
Despre Transylvania College

Simona Baciu, împreună cu soțul ei, Dr. Dan Baciu, sunt inițiatorii și fondatorii Fundației Transylvania College, care a lansat instituțiile educaționale Grădinița “Happy Kids” și “Transylvania College. The Cambridge International School in Cluj”. Familia Baciu este și în momentul de față activ implicată în conducerea școlii, iar cei care optează pentru Transylvania College se bucură de beneficiile educației bazate pe valori, unde elevii sunt încurajați să-și valorifice la maximum potențialul, să respecte diversitatea, să fie creativi și responsabili.

Pe drumul excelenței, școala a dobândit numeroase premii la nivel național (Școala anului în România) și internațional (3 premii I la festivalurile COBIS Young Scientist Film Awards; Premiul “Diana Award” – acordat de două ori consecutiv elevilor Transylvania College; 3 premii obținute la concursurile internaționale lansate de Agenția Spațială Europeană ESA), precum și cele mai bune rezultate din țară obținute la examenele internaționale Cambridge. De asemenea, Transylvania College a fost singura școală din Europa nominalizată în 2015 în cadrul competiției TES la categoria „British International School of the Year”.

Transylvania College este membru acreditat în Consiliul Școlilor Britanice Internaționale COBIS și membru al asociației școlilor de elită din lume, Round Square.

Comentarii Facebook