Articole care merită citite
Scrisoare de mulţumire a prinţului Paul de România, adresată primarului Radu Hanga

Scrisoare de mulţumire a prinţului Paul de România, adresată primarului Radu Hanga

access_time 26 august 2015

Câmpia Turzii este respectată. Prinţul Paul de România şi Prinţesa Lia s-au arătat foarte încântaţi de faptul că au participat

Gupul de La Papion prezintă: ”Miracolul teatrului”

Gupul de La Papion prezintă: ”Miracolul teatrului”

access_time 26 martie 2015

“Din anul 1962, la 27 martie se celebrează Ziua Mondială a Teatrului, ca un moment de afirmare a forţei de

Arhivatorul, în cursa spre nr.1 național

Arhivatorul, în cursa spre nr.1 național

access_time 23 august 2018

În luna ianuarie 2018, când a aniversat 2 ani de activitate pentru Depozitul Arhivatorul din Luncani, președintele Florinel Cuc spunea

Trei Expozitii Chinologice se vor desfășura la Viișoara în 8 si 9 octombrie

Trei   Expozitii Chinologice se vor desfășura la Viișoara în  8 si 9 octombrie

Trei Expozitii Chinologice se vor desfășura la Viișoara în 8 si 9 octombrie

access_time 4 octombrie 2016 chat_bubble_outline 0 comentarii

benner Turda Dog ShowAsociatia Chinologica Turda va anunta ca in 8 si 9 Octombrie se vor desfasura in localitatea Viisoara trei Expozitii Chinologice, una Nationala iar celelalte doua Internationale, organizate de Asociatia Chinologica Turda sub egida Asociatiei Chinologice Romane si Federatiei Chinologice Internationale. Alaturi de competitorii romani se vor afla in incinta modernului Stadion din Viisoara si competitori din strainatate. Pe acesta cale multumim Consiliului Local Viisoara si in special dl. Primar Ioan Roman , pentru ajutorul dat. Am optat pentru Stadionul din Viisoara intrucat in acest an Federatia Chinologica Internationala a acordat Asociatiei Chinologice Turda dreptul der a organiza doua Expozitii internationale iar aceasta presupunea din start o locatie moderna.
S-au inscris caini din Letonia,Ungaria,Italia,Polonia, Rusia,Ukraina, Cehia, Slovakia etc. aproximativ 90 de rase canine din toate rasele recunoscute FCI .Programul va fi urmatorul :
Sambata 08.10.2016 , ora 10,oo : Expozitia Nationala CAC va incepe cu arbitrajul pe rase , continuand de la orele 14,oo cu departajarea celor mai buni caini ai raselor in castigatorii celor 10 grupe canine FCI. Dintre acestia se va alege castigatorul Expozitiei iar pe parcursul finalei vom vedea cel mai bun Baby , Puppy , Junior , Veteran si cel mai bun caine al expozitiei, “BEST IN SHOW” dar si cel mai bun caine Ciobanesc Romanesc, Grup de Crestere, cea mai buna Pereche si nu in ultimul rand cel mai bun Junior Handler. Concomitent cu arbitrajul pe rase , va avea loc Expozitia de Club Retriever Romania, o expozitie de clasa rezervata retriever-ilor.
La ora 16,oo va incepe cea de-a doua expozitie a zilei, cea Internationala, iar aproximativ la ora 19,oo va fi programul Special Best in Show, in premiera pentru noi in nocturna.
A doua zi , duminica 09 Octombrie va avea loc a doua Expozitie Internationala CACIB in care castigatorii din ziua precedenta vor incerca sa-si apere titlurile castigate iar ceilalti vor incerca sa demonsteze ca doar ghinionul i-a privat cu o zi inainte de castigarea unor titluri. Avem arbitrii din strainatate : Sasnja si Miodrag Vretencic – Munte Negru, Athanasios Garivaldi – Grecia, Bruno Facq – Franta vor fi prezenti la Turda. Alaturi de cei mai buni arbitri din tara : Cristian stefanescu, Lokodi Csaba Zsolt si Pap Laszlo.
Organizarea este in parteneriat cu Asociatia DOG-SHOW.EU, partenerul nostru traditional alaturi de care in anii trecuti am avut expozitii foarte bune iar sponsorul nostru oficial este : Servicii Publice Cluj-Napoca.
Va asteptam in numar cat mai mare pentru a sustine acest regal chinologic al asociatiei noastre care in aceste zile este cotata ca si marile centre chinologice ale tarii.
Calin Margineanu – Presedinte ACh Turda

Comentarii Facebook