Articole care merită citite
Bonuri fiscale castigatoare la loteria de Revelion

Bonuri fiscale castigatoare la loteria de Revelion

access_time 2 ianuarie 2017

  Ministerul Finanţelor a organizat sâmbătă, în ultima zi a anului 2016, o extragere specială de Anul Nou pentru loteria

Senatorul somnoros a recidivat!

Senatorul somnoros a recidivat!

access_time 25 mai 2017

Senatorul USR Cluj Mihai Goţiu, vicepreşedinte al Senatului României, a fost filmat miercuri în timpul dezbaterilor camerelor reunite.    

Un nou tronson din Autostrada Transilvania gata în 2017

Un nou tronson din Autostrada Transilvania gata în 2017

access_time 9 octombrie 2015

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România informează că a semnat în data de 14.05.2015 contractul „Finalizare Autostrada

Articol

Trei infracțiuni rutiere pentru un tânăr din Turda!

Trei infracțiuni rutiere pentru un tânăr din Turda!

access_time 12 aprilie 2018 chat_bubble_outline 0 comentarii

Poliţiştii rutieri din Turda au reţinut un bărbat de 24 de ani din Turda care este cercetat pentru comiterea a trei infracţiuni la regimul rutier.

La data 11 aprilie a.c., a fost reţinut pentru 24 de ore un bărbat de 24 de ani din municipiul Turda, judeţul Cluj, care este cercetat de către poliţişti pentru comiterea a trei infracţiuni la regimul rutier, respectiv „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului”, „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană careia i-a fost suspendată exercitarea dreptului de a conduce”, şi „vătămarea corporală din culpă”, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul Penal.

În fapt, la data de 09 aprilie a.c. în jurul orei 02.45, la intersecţia străzii George Bariţiu cu strada Bucovinei din municipiul Turda, bărbatul a provocat un acident rutier în urma căruia 4 persoane au fost rănite, iar două autoturisme au suferit avarii.

1,454 Vizualizări totale, 4 Vizualizări azi

Comentarii Facebook