Articole care merită citite
Contoarele cu citire la distanță – o investiție de 14 milioane de lei din fonduri europene

Contoarele cu citire la distanță – o investiție de 14 milioane de lei din fonduri europene

access_time 1 septembrie 2015

Investiția pe care Compania de Apă ARIEȘ Turda o face pentru achiziționarea contoarelor cu transmisie radio ( contoare cu citire

Spovedania, act eliberator

Spovedania, act eliberator

access_time 7 aprilie 2014

Am fost întrebată de curând: ”Cum este mai bine: să vin la psihoterapie sau să mă spovedesc? E bine să

Mesajul Primarului Cristian Octavian Matei, cu ocazia Zilei Drapelului Național

Mesajul Primarului Cristian Octavian Matei, cu ocazia Zilei Drapelului Național

access_time 26 iunie 2017

“Dragi turdeni, dragi români,   Astăzi trăim cu emoție o zi cu o semnificație deosebită, Ziua Drapelului Național! Drapelul țării

Trei tineri ai Asociației The Da Vinci System Turda selectați de catre Biroul Parlamentului European

Trei tineri ai Asociației The Da Vinci System Turda selectați de catre Biroul Parlamentului European

access_time 24 martie 2019 chat_bubble_outline 0 comentarii

Aflat la cea de-a cincea ediție, proiectul „Promotori pentru democrație europeană”, organizat de Biroul Parlamentului European în România în parteneriat cu Group of the European Youth  for Change (GEYC), Asociația Pro Democrația (APD) și Institutul European din România alege 30 dintre cei mai implicați si dedicați tineri din țară pentru implementarea unor proiecte locale, care nu doar dezvoltă relația dintre țara noastră și Uniunea Europeana, ci și promovează valorile europene în rândul tinerilor și nu numai.

Este pentru a treia oară când trei membri din Asociația The Da Vinci System – Tritean Sergiu(vicepreședinte), Ciocan Patricia (Secretar General în Biroul General din Turda) si Melnicu Oana (Secretar General în Biroul General din Câmpia Turzii) au fost selectați pentru a participa la acest proiect.

Aceștia vor participa la prima etapă a proiectului – workshop-ul „Democrație europeană în acțiune” din  Bucureşti, în perioada 8-10 aprilie 2019. În cadrul acestui workshop, care va fi organizat la sediul Biroului Parlamentului European în România, ei vor afla mai multe informații despre ce înseamnă democrația parlamentară, despre rolul și modul de funcționare ale instituțiilor europene și al alegerilor europene din 26 mai 2019. Pe parcursul workshop-ului va fi organizată, de asemenea, o sesiune în care vor fi discutate aspecte practice legate de definitivarea planului și acțiunilor de comunicare propuse de participanții la proiect. Această sesiune le va fi, cu siguranță, utilă pentru cea de-a doua etapă a proiectului, care constă în finalizarea proiectelor lor, care vor trebui implementate în perioada 1-26 mai 2019.

În urma celor învățate în cadrul acestui workshop, aceștia urmează să isi implementeze proiectele proprii în Campia Turzii, Turda și Cluj-Napoca pentru a dezvolta mai departe și comunitatea locală la standarde și valori europene.

Comentarii Facebook