Articole care merită citite
Iubire în stil franţuzesc la VIVO! Cluj-Napoca

Iubire în stil franţuzesc la VIVO! Cluj-Napoca

access_time 4 februarie 2017

  Weekendul viitor, VIVO! Cluj-Napoca îi aşteaptă pe toţi îndrăgostiţii să sărbătorească dragostea într-o atmosferă romantică în stil franţuzesc. Cuplurile

Handbal masculin: Potaissa joacă în ultima etapă cu HC Odorhei

Handbal masculin: Potaissa joacă în ultima etapă cu HC Odorhei

access_time 25 noiembrie 2014

Formația turdeană joacă miercuri, 26 noiembrie, de la ora 17.30, în deplasare cu HC Odorhei. Potaissa întâlnește în ultima etapă

Primăria din Tritenii de Jos angrenată în ample lucrări edilitare

Primăria din Tritenii de Jos angrenată în ample lucrări edilitare

access_time 22 iunie 2017

Organizația de tineret a PSD din Tritenii de Jos a sponsorizat o excursie a elevilor premianți din Tritenii de Jos

Articol

Trei zile de simulări

Trei zile de simulări

access_time 18 februarie 2014 chat_bubble_outline 0 comentarii

scoala  Elevii de a VIII-a din Turda au intrat astăzi pentru trei zile în focul simulărilor de exemane pentru evaluarea naţională.

Examenele au început de dimineaţă cu proba la limba şi literatura română. În 19 februarie urmează simularea examenului de matematică iar în 20 februarie, simularea la limba şi literatura maternă. Rezultatele vor fi afişate în 7 martie iar notele nu vor fi trecute în catalog.Directorii liceelor din Turda spun că au fost asigurate condiţii de examen pentru aceste simulări. „Din punct de vedere al organizării putem spune că se puteau susţine examenele astăzi”, a declarat Corina Achim, directoarea Şcolii „Horea Cloşca şi Crişan”. Corina Achim spune că nu s-a înregistrat nicio absenţă şi că procedura urmată a fost aceea a unui examen real.

Între 3 şi 7 martie va demara Simularea probelor scrise ale examenului de bacalaureat național pentru elevii claselor a XI-a și a XII-a din anul școlar 2013-2014  iar rezultatele se vor afişa în 14 martie.

Horea HUDREA.

1,633 Vizualizări totale, 1 Vizualizări azi

Comentarii Facebook