Articole care merită citite
Asfaltările au demarat în forță la Turda

Asfaltările au demarat în forță la Turda

access_time 1 iunie 2017

Miercuri, au demarat lucrările de asfaltare a părții a doua a străzii Decebal din zona Turda Nouă.   Pe artera de

Concursul interșcolar ”Felicitări de Crăciun”

Concursul interșcolar ”Felicitări de Crăciun”

access_time 9 decembrie 2014

Circa 250 de felicitări, realizate de copii care învață la opt școli din Turda participă la concursul ”Felicitări de Crăciun”

PRM a început lupta pentru judeţul Cluj

PRM a început lupta pentru judeţul Cluj

access_time 26 octombrie 2015

Organizaţia judeţeană a PRM Cluj şi-a stabilit, pentru o zi, cartierul general la Turda. Sâmbătă, 24 octombrie, o delegaţie a

Articol

Trei zile de simulări

Trei zile de simulări

access_time 18 februarie 2014 chat_bubble_outline 0 comentarii

scoala  Elevii de a VIII-a din Turda au intrat astăzi pentru trei zile în focul simulărilor de exemane pentru evaluarea naţională.

Examenele au început de dimineaţă cu proba la limba şi literatura română. În 19 februarie urmează simularea examenului de matematică iar în 20 februarie, simularea la limba şi literatura maternă. Rezultatele vor fi afişate în 7 martie iar notele nu vor fi trecute în catalog.Directorii liceelor din Turda spun că au fost asigurate condiţii de examen pentru aceste simulări. „Din punct de vedere al organizării putem spune că se puteau susţine examenele astăzi”, a declarat Corina Achim, directoarea Şcolii „Horea Cloşca şi Crişan”. Corina Achim spune că nu s-a înregistrat nicio absenţă şi că procedura urmată a fost aceea a unui examen real.

Între 3 şi 7 martie va demara Simularea probelor scrise ale examenului de bacalaureat național pentru elevii claselor a XI-a și a XII-a din anul școlar 2013-2014  iar rezultatele se vor afişa în 14 martie.

Horea HUDREA.

1,011 Vizualizări totale, 1 Vizualizări azi

Comentarii Facebook