Articole care merită citite
Colinde la statuia lui Avram Iancu

Colinde la statuia lui Avram Iancu

access_time 14 decembrie 2012

Grupuri de elevi de la şase şcoli din Turda şi comunele învecinate, au prezentat  vineri, 14 decembrie un recital de

Accident feroviar mortal

Accident feroviar mortal

access_time 19 septembrie 2015

Vineri, 18 septembrie, un tânăr a fost accidentat mortal de un tren de călători, pe fondul neasigurării corespunzătoare la traversarea

Lucrări pe Autostrada Transilvania în zona Turda

Lucrări pe Autostrada Transilvania în zona Turda

access_time 6 aprilie 2017

Timp de două săptămâni pe Autostrada Transilvania se vor executa lucrări pe sensul de mers Gilău – Câmpia Turzii, kilometrul

Articol

Trei zile de simulări

Trei zile de simulări

access_time 18 februarie 2014 chat_bubble_outline 0 comentarii

scoala  Elevii de a VIII-a din Turda au intrat astăzi pentru trei zile în focul simulărilor de exemane pentru evaluarea naţională.

Examenele au început de dimineaţă cu proba la limba şi literatura română. În 19 februarie urmează simularea examenului de matematică iar în 20 februarie, simularea la limba şi literatura maternă. Rezultatele vor fi afişate în 7 martie iar notele nu vor fi trecute în catalog.Directorii liceelor din Turda spun că au fost asigurate condiţii de examen pentru aceste simulări. „Din punct de vedere al organizării putem spune că se puteau susţine examenele astăzi”, a declarat Corina Achim, directoarea Şcolii „Horea Cloşca şi Crişan”. Corina Achim spune că nu s-a înregistrat nicio absenţă şi că procedura urmată a fost aceea a unui examen real.

Între 3 şi 7 martie va demara Simularea probelor scrise ale examenului de bacalaureat național pentru elevii claselor a XI-a și a XII-a din anul școlar 2013-2014  iar rezultatele se vor afişa în 14 martie.

Horea HUDREA.

1,454 Vizualizări totale, 2 Vizualizări azi

Comentarii Facebook