Articole care merită citite
Handbal masculin, Cupa României: Potaissa joacă cu prima clasată din Divizia A, seria A

Handbal masculin, Cupa României: Potaissa joacă cu prima clasată din Divizia A, seria A

access_time 17 noiembrie 2015

Conform tragerii la sorți ce a avut loc marți, 10 noiembrie, în cadrul Adunării Generale a Federației Române de Handbal

Târgul meşteşugarilor continuă la Turda

Târgul meşteşugarilor continuă la Turda

access_time 27 februarie 2013

Meşteşugarii turdeni vor întâmpina primăvara cu mărţişoare asortate cu bucate tradiţionale. Din 28 februarie începe o nouă ediţie a „Târgului

Șoferi beți și fără permis pe drumurile din zona Turzii

Șoferi beți și fără permis pe drumurile din zona Turzii

access_time 10 martie 2015

Doi șoferi, unul din Călărași, iar altul din Moldovenești s-au ales cu dosare penale, după ce au fost depistați de

Trimite o ştire!


reporter-600x400Nimic nu se poate schimba fără atitudine. Succesul conceptului de jurnalism cetăţenesc este dat tocmai de implicarea oamenilor în evenimentele din fiecare zi. Tocmai de aceea, TurdaLive.ro vă invită să ne trimiteţi poziţia voastră filmată. De fiecare dată când ai surprins imagini care pot reprezenta o ştire puteţi să trimiteţi imaginile pe adresa de mail [email protected] . Noi vom transforma imaginile voastre într-un material de presă.
De asemenea, dacă ai fost martorul unui scandal în trafic sau al unor fenomene meteorologice deosebite, ai luat parte la evenimente inedite sau, pur şi simplu, te-a amuzat o anumită situaţie pe care vrei să o vadă şi alţii, contactează-ne. Dacă ai filmat sau fotografiat un astfel de eveniment şi vrei să apară în portalul de știri TurdaLive, trimite-ne clipul tău video sau fotografiile pe adresa de mail [email protected].
Cei care ne trimit astfel de materiale video sau foto confirmă faptul că sunt titulari ai drepturilor aferente operelor respective şi că sunt de acord ca acestea să fie exploatate.

Atenţie: Avem nevoie de numele şi prenumele tău, adresa de email, precum şi numărul de telefon la care te putem contacta. Asta dacă vrei să fi tu semnatarul articolului.