Articole care merită citite
„Şomerii din Câmpia Turzii spre o nouă meserie”: Încep cursurile de recalificare

„Şomerii din Câmpia Turzii spre o nouă meserie”: Încep cursurile de recalificare

access_time 20 septembrie 2014

Luni, 22 septembrie, încep cursurile de recalificare destinate persoanelor cuprinse în proiectul “Şomerii din Câmpia Turzii spre o nouă meserie”

Primăria Turda sustine imunizarea împotriva rujeolei

Primăria Turda sustine imunizarea împotriva rujeolei

access_time 3 august 2017

În contextul epidemiologic actual, în care evoluează o epidemie de rujeolă la nivel naţional, Ministerul Sănătăţii împreună cu Ministerul Afacerilor

În anul centenarului, muzică simfonică la Câmpia Turzii

În anul centenarului, muzică simfonică la Câmpia Turzii

access_time 20 iunie 2018

Primăria și Consiliul Local al Municipiului Câmpia Turzii vă invită vineri, 22 iunie, cu începere de la ora 19:00, la

Trimite o ştire!


reporter-600x400Nimic nu se poate schimba fără atitudine. Succesul conceptului de jurnalism cetăţenesc este dat tocmai de implicarea oamenilor în evenimentele din fiecare zi. Tocmai de aceea, TurdaLive.ro vă invită să ne trimiteţi poziţia voastră filmată. De fiecare dată când ai surprins imagini care pot reprezenta o ştire puteţi să trimiteţi imaginile pe adresa de mail [email protected] . Noi vom transforma imaginile voastre într-un material de presă.
De asemenea, dacă ai fost martorul unui scandal în trafic sau al unor fenomene meteorologice deosebite, ai luat parte la evenimente inedite sau, pur şi simplu, te-a amuzat o anumită situaţie pe care vrei să o vadă şi alţii, contactează-ne. Dacă ai filmat sau fotografiat un astfel de eveniment şi vrei să apară în portalul de știri TurdaLive, trimite-ne clipul tău video sau fotografiile pe adresa de mail [email protected].
Cei care ne trimit astfel de materiale video sau foto confirmă faptul că sunt titulari ai drepturilor aferente operelor respective şi că sunt de acord ca acestea să fie exploatate.

Atenţie: Avem nevoie de numele şi prenumele tău, adresa de email, precum şi numărul de telefon la care te putem contacta. Asta dacă vrei să fi tu semnatarul articolului.