Articole care merită citite
Înfrățire la Mihai Viteazu cu un raion din Republica Moldova

Înfrățire la Mihai Viteazu cu un raion din Republica Moldova

access_time 23 aprilie 2018

Sâmbătă, la Casa de Cultură din Mihai Viteazu, a avut loc festivitatea de înfrățire a localităților Mihai Viteazu și Crihana

Comunicat oprire furnizare apă potabilă

Comunicat oprire furnizare apă potabilă

access_time 11 decembrie 2013

1024x768 Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99;

Primarul Matei Cristian a premiat micutii sahisti turdeni

Primarul Matei Cristian a premiat micutii sahisti turdeni

access_time 9 decembrie 2016

  În sala mare a primăriei Turda a avut loc festivitatea de premiere a micilor șahiști turdeni, membri ai Șah

Trimite o ştire!


reporter-600x400Nimic nu se poate schimba fără atitudine. Succesul conceptului de jurnalism cetăţenesc este dat tocmai de implicarea oamenilor în evenimentele din fiecare zi. Tocmai de aceea, TurdaLive.ro vă invită să ne trimiteţi poziţia voastră filmată. De fiecare dată când ai surprins imagini care pot reprezenta o ştire puteţi să trimiteţi imaginile pe adresa de mail [email protected] . Noi vom transforma imaginile voastre într-un material de presă.
De asemenea, dacă ai fost martorul unui scandal în trafic sau al unor fenomene meteorologice deosebite, ai luat parte la evenimente inedite sau, pur şi simplu, te-a amuzat o anumită situaţie pe care vrei să o vadă şi alţii, contactează-ne. Dacă ai filmat sau fotografiat un astfel de eveniment şi vrei să apară în portalul de știri TurdaLive, trimite-ne clipul tău video sau fotografiile pe adresa de mail [email protected].
Cei care ne trimit astfel de materiale video sau foto confirmă faptul că sunt titulari ai drepturilor aferente operelor respective şi că sunt de acord ca acestea să fie exploatate.

Atenţie: Avem nevoie de numele şi prenumele tău, adresa de email, precum şi numărul de telefon la care te putem contacta. Asta dacă vrei să fi tu semnatarul articolului.