Articole care merită citite
Solurile din zona Turzii  au încărcături reduse de nitraţi

Solurile din zona Turzii au încărcături reduse de nitraţi

access_time 15 iulie 2013

   Solurile din zona Turzii au încărăcturi reduse de nitraţi, spun specialiştii în agricultură care se arată de uimiţi de

Elevi din Turda şi Câmpia Turzii medaliaţi la  Concursul Național de Proiecte de Mediu

Elevi din Turda şi Câmpia Turzii medaliaţi la Concursul Național de Proiecte de Mediu

access_time 22 iulie 2014

       În perioada 15 – 20 iulie 2014 a avut loc, în tabăra Muncel din judeţul Iaşi, a

Salariul minim pe economie inghetat  la 1.250 de lei de catre  tehnocrați

Salariul minim pe economie inghetat la 1.250 de lei de catre tehnocrați

access_time 30 decembrie 2016

”Următorul Guvern va stabili salariul minim pe economie pentru 2017”, a afirmat Liviu Iolu, purtătoruld e cuvânt al Guvernului Cioloș,

Trimite o ştire!


reporter-600x400Nimic nu se poate schimba fără atitudine. Succesul conceptului de jurnalism cetăţenesc este dat tocmai de implicarea oamenilor în evenimentele din fiecare zi. Tocmai de aceea, TurdaLive.ro vă invită să ne trimiteţi poziţia voastră filmată. De fiecare dată când ai surprins imagini care pot reprezenta o ştire puteţi să trimiteţi imaginile pe adresa de mail [email protected] . Noi vom transforma imaginile voastre într-un material de presă.
De asemenea, dacă ai fost martorul unui scandal în trafic sau al unor fenomene meteorologice deosebite, ai luat parte la evenimente inedite sau, pur şi simplu, te-a amuzat o anumită situaţie pe care vrei să o vadă şi alţii, contactează-ne. Dacă ai filmat sau fotografiat un astfel de eveniment şi vrei să apară în portalul de știri TurdaLive, trimite-ne clipul tău video sau fotografiile pe adresa de mail [email protected].
Cei care ne trimit astfel de materiale video sau foto confirmă faptul că sunt titulari ai drepturilor aferente operelor respective şi că sunt de acord ca acestea să fie exploatate.

Atenţie: Avem nevoie de numele şi prenumele tău, adresa de email, precum şi numărul de telefon la care te putem contacta. Asta dacă vrei să fi tu semnatarul articolului.