Articole care merită citite
APIA primește cererile pentru plata sprijinului pe suprafață

APIA primește cererile pentru plata sprijinului pe suprafață

access_time 5 martie 2014

Fermierii pot depune cererile de primire a sprijinului financiar pe suprafață. Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) a

Calendarul evaluărilor pentru elevii din clasele a II-a, a IV-a și a VI-a

Calendarul evaluărilor pentru elevii din clasele a II-a, a IV-a și a VI-a

access_time 24 aprilie 2014

Evaluările pe care le vor susține, în premieră, elevii la finalul claselor a II-a, a IV-a și a VI-a se

Ziua Maghiarilor din Câmpia Turzii!

Ziua Maghiarilor din Câmpia Turzii!

access_time 13 octombrie 2016

În data de 22 octombrie 2016, Uniunea Democrată Maghiară din România – filiala Câmpia Turzii, organizează ZIUA MAGHIARILOR DIN MUNICIPIU.

Trimite o ştire!


reporter-600x400Nimic nu se poate schimba fără atitudine. Succesul conceptului de jurnalism cetăţenesc este dat tocmai de implicarea oamenilor în evenimentele din fiecare zi. Tocmai de aceea, TurdaLive.ro vă invită să ne trimiteţi poziţia voastră filmată. De fiecare dată când ai surprins imagini care pot reprezenta o ştire puteţi să trimiteţi imaginile pe adresa de mail [email protected]. Noi vom transforma imaginile voastre într-un material de presă.
De asemenea, dacă ai fost martorul unui scandal în trafic sau al unor fenomene meteorologice deosebite, ai luat parte la evenimente inedite sau, pur şi simplu, te-a amuzat o anumită situaţie pe care vrei să o vadă şi alţii, contactează-ne. Dacă ai filmat sau fotografiat un astfel de eveniment şi vrei să apară în portalul de știri TurdaLive, trimite-ne clipul tău video sau fotografiile pe adresa de mail [email protected].
Cei care ne trimit astfel de materiale video sau foto confirmă faptul că sunt titulari ai drepturilor aferente operelor respective şi că sunt de acord ca acestea să fie exploatate.

Atenţie: Avem nevoie de numele şi prenumele tău, adresa de email, precum şi numărul de telefon la care te putem contacta. Asta dacă vrei să fi tu semnatarul articolului.