Articole care merită citite
Unirea Principatelor Românești, sărbătorită la Câmpia Turzii

Unirea Principatelor Românești, sărbătorită la Câmpia Turzii

access_time 21 ianuarie 2016

Autoritățile publice din Câmpia Turzii au pregătit un program-cultural artistic pentru a marca împlinirea a 157 de ani de la

Francesco Napoli în concert la Turda!

Francesco Napoli în concert la Turda!

access_time 19 februarie 2018

Muzica anilor ’80 continuă să fascineze toate generațiile. Pe 6 martie, carismaticul interpret italian FRANCESCO NAPOLI va fi prezent în

Intre 13-15 octombrie s-a desfasurat la Sebes, Cupa Romaniei si Cupa Sebesului la dans sportiv

Intre 13-15 octombrie s-a desfasurat la Sebes, Cupa Romaniei si Cupa Sebesului la dans sportiv

access_time 19 octombrie 2017

Clubul de dans sportiv Potaissa Turda a inscris in competitie 13 perechi, din care 6 perechi au dansat semifinala, iar

Trimite o ştire!


reporter-600x400Nimic nu se poate schimba fără atitudine. Succesul conceptului de jurnalism cetăţenesc este dat tocmai de implicarea oamenilor în evenimentele din fiecare zi. Tocmai de aceea, TurdaLive.ro vă invită să ne trimiteţi poziţia voastră filmată. De fiecare dată când ai surprins imagini care pot reprezenta o ştire puteţi să trimiteţi imaginile pe adresa de mail [email protected] . Noi vom transforma imaginile voastre într-un material de presă.
De asemenea, dacă ai fost martorul unui scandal în trafic sau al unor fenomene meteorologice deosebite, ai luat parte la evenimente inedite sau, pur şi simplu, te-a amuzat o anumită situaţie pe care vrei să o vadă şi alţii, contactează-ne. Dacă ai filmat sau fotografiat un astfel de eveniment şi vrei să apară în portalul de știri TurdaLive, trimite-ne clipul tău video sau fotografiile pe adresa de mail [email protected].
Cei care ne trimit astfel de materiale video sau foto confirmă faptul că sunt titulari ai drepturilor aferente operelor respective şi că sunt de acord ca acestea să fie exploatate.

Atenţie: Avem nevoie de numele şi prenumele tău, adresa de email, precum şi numărul de telefon la care te putem contacta. Asta dacă vrei să fi tu semnatarul articolului.