Articole care merită citite
Report de peste 25 de milioane de lei la Loto 6/49

Report de peste 25 de milioane de lei la Loto 6/49

access_time 11 noiembrie 2015

Premii de peste 32 de milioane de lei la extragerile loto de joi. În 12 noiembrie vor avea loc noi

Meci greu pentru Potaissa, la Baia Mare

Meci greu pentru Potaissa, la Baia Mare

access_time 9 octombrie 2013

  Surpriza etapei a V-a a furnizat-o CSU Suceava, formație care a reușit să câștige la Reșița, în fața CS

De ce bârfesc unii?

De ce bârfesc unii?

access_time 8 martie 2015

De ce bârfesc oamenii? Atunci când analizăm un comportament, încercăm să identificăm, în primul rând, funcţia pe care acesta o

Trimite o ştire!


reporter-600x400Nimic nu se poate schimba fără atitudine. Succesul conceptului de jurnalism cetăţenesc este dat tocmai de implicarea oamenilor în evenimentele din fiecare zi. Tocmai de aceea, TurdaLive.ro vă invită să ne trimiteţi poziţia voastră filmată. De fiecare dată când ai surprins imagini care pot reprezenta o ştire puteţi să trimiteţi imaginile pe adresa de mail [email protected] . Noi vom transforma imaginile voastre într-un material de presă.
De asemenea, dacă ai fost martorul unui scandal în trafic sau al unor fenomene meteorologice deosebite, ai luat parte la evenimente inedite sau, pur şi simplu, te-a amuzat o anumită situaţie pe care vrei să o vadă şi alţii, contactează-ne. Dacă ai filmat sau fotografiat un astfel de eveniment şi vrei să apară în portalul de știri TurdaLive, trimite-ne clipul tău video sau fotografiile pe adresa de mail [email protected].
Cei care ne trimit astfel de materiale video sau foto confirmă faptul că sunt titulari ai drepturilor aferente operelor respective şi că sunt de acord ca acestea să fie exploatate.

Atenţie: Avem nevoie de numele şi prenumele tău, adresa de email, precum şi numărul de telefon la care te putem contacta. Asta dacă vrei să fi tu semnatarul articolului.