Articole care merită citite
Muncă, rezultate şi excelenţă la Şcoala Gimnazială „Mihai Vodă”, Mihai Viteazu

Muncă, rezultate şi excelenţă la Şcoala Gimnazială „Mihai Vodă”, Mihai Viteazu

access_time 4 octombrie 2017

În cadrul „Galei Excelenţei în educaţie”, desfăşurată în data de 2 octombrie 2017 la Casa de cultură a studenţilor din

Handbal masculin, juniori I, seria F: Potaissa joacă pe teren propriu cu Extrem Baia Mare

Handbal masculin, juniori I, seria F: Potaissa joacă pe teren propriu cu Extrem Baia Mare

access_time 4 noiembrie 2014

Echipa turdeană joacă joi, 6 noiembrie, de la ora 15, pe teren propriu, cu Extrem Baia Mare, formație ce ocupă

Câștigătorii concursului ”Felicitări de Crăciun” au fost premiați

Câștigătorii concursului ”Felicitări de Crăciun” au fost premiați

access_time 12 decembrie 2015

Câștigătorii cuncursului ”Felicitări de Crăciun” organizat de Centrul Rațiu pentru Democrație (CRD) au fost premiați vineri, 11 decembrie, la cafeneaua

Articol

TUN anti-păsări achiziționat la Câmpia Turzii

TUN anti-păsări achiziționat la Câmpia Turzii

access_time 13 iunie 2018 chat_bubble_outline 0 comentarii

Pentru a înlătura stolurile de păsări (ciori) din Parcul Municipal (Berc) și, totodată, pentru a asigura un mediu curat și sănătos pentru petrecerea timpului liber, Primăria Municipiului Câmpia Turzii a achiziționat un tun anti-păsări, acționat GPL.
Astfel, începând de astăzi, 13 iunie 2018, ora 18:00, în fiecare zi – în zona Incubatorului de Afaceri (noua clădire a Poliției Municipiului Câmpia Turzii) vor fi executate detonări controlate, la interval de 30 minute, a căror menire este să îndepărteze sutele de păsări care și-au făcut cuiburi în Parcul Municipal.

Având în vedere zgomotul puternic produs de sistemul anti-păsări, îi atenționăm pe cetățenii municipiului nostru să nu intre în panică, la auzul puternic al acestuia și să evite pe cât posibil promenadele în zona fostului Incubator de Afaceri. Utilizarea dispozitivului anti-păsări este o metodă eficientă, întrucât emiterea sunetului acustic ce imită împușcăturile îndepărtează ciorile din zona respectivă.

Totodată, facem mențiunea că sunetele de tun reprezintă o soluție recomandată de medicul veterinar, care în urma unei analize a dispozitivului anti-păsări, a constatat că efectul produs este eficient, fiind folosit și în zonele pistelor de pe aeroporturi.
Până la alungarea dăunătoarelor din parcul Municipal (Berc), Primăria Municipiului Câmpia Turzii va utiliza tunul anti-păsări, în intervalele orare 6:00 – 8:00, respectiv 18: 00 – 21:00,

Vă mulțumim pentru înțelegere și cooperare.

Până la alungarea dăunătoarelor din parcul Municipal (Berc), Primăria Municipiului Câmpia Turzii va utiliza tunul anti-păsări, în intervalele orare 6:00 – 8:00, respectiv 18: 00 – 21:00.

 

796 Vizualizări totale, 7 Vizualizări azi

Comentarii Facebook