Articole care merită citite
Liceeni de la CNVM implicaţi într-un proiect despre cultivarea valorilor morale

Liceeni de la CNVM implicaţi într-un proiect despre cultivarea valorilor morale

access_time 3 decembrie 2013

Sala festivă a Colegiului Naţional Mihai Viteazu a găzduit astăzi de la ora 13.00 prima întâlnire din cadrul proiectului “Adolescenţa-

Cititorii de cursă lungă, mai puțini de la an la an

Cititorii de cursă lungă, mai puțini de la an la an

access_time 3 iunie 2014

Tot mai puțini elevi participă la concursurile de creație literară. La concursul ”Maratonul lecturii” organizat de Biblioteca municipală ”Teodor Murășanu”

,,Fotografia – document etnografic”, ediţia a XIII-a

,,Fotografia – document etnografic”, ediţia a XIII-a

access_time 2 noiembrie 2016

Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Cluj, instituţie de cultură care funcţionează sub autoritatea Consiliului Judeţean, invită publicul

Articol

Tunisian depistat cu ședere ilegală în Cluj

Tunisian depistat cu ședere ilegală în Cluj

access_time 14 aprilie 2018 chat_bubble_outline 0 comentarii

Poliţiştii de imigrări au depistat un cetăţean de 29 de ani, din Tunisia, care nu a părăsit teritoriul României la expirarea dreptului de şedere. Acesta a fost sancţionat contravenţional şi obligat, prin decizie de returnare, să părăsească ţara în termen de 15 zile, fiind instituit şi consemn de nepermitere a intrării în România pentru o perioadă de 3 luni.

 

Poliţiştii Inspectoratului General pentru Imigrări – Serviciul pentru Imigrări Cluj – au desfăşurat, la data de 12 aprilie a.c., o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii şederii ilegale a cetăţenilor străini, pe raza de competenţă.

În cadrul activităţii, a fost depistat cu şedere ilegală un cetăţean străin, în vârstă de 29 de ani din Tunisia, aflat la studii în România.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că străinul a intrat legal în România, iar la expirarea dreptului de şedere nu a părăsit teritoriul ţării noastre.

Ca urmare a celor constatate, poliţiştii de imigrări au emis pe numele lui o decizie de returnare prin care este obligat să părăsească teritoriul ţării noastre în cel mult 15 zile, fiind sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1200 lei, conform O.U.G. nr. 194/2002 privind regimul străinilor în România, republicată.

Totodată, la ieşirea din ţară, pe numele bărbatului, va fi instituit consemnul de nepermitere a intrării în România, pentru o perioadă de 3 luni.

Inspectoratul General pentru Imigrări, prin structurile sale teritoriale, continuă desfăşurarea unor astfel de acţiuni, pentru prevenirea şi combaterea şederii ilegale, solicitând cetăţenilor străini de a acorda interes reglementării legale a dreptului de şedere pe teritoriul României.

862 Vizualizări totale, 4 Vizualizări azi

Comentarii Facebook