Articole care merită citite
Handbal masculin, juniori III: Alexandru Ghivil rămâne principalul marcator al Potaissei

Handbal masculin, juniori III: Alexandru Ghivil rămâne principalul marcator al Potaissei

access_time 22 februarie 2016

Alexandru Ghivil a marcat cele mai multe goluri pentru Potaissa Turda, în actuala ediție de campionat al juniorilor III. În

Abia din vară intră în vigoare la Turda taxa specială de salubritate

Abia din vară intră în vigoare la Turda taxa specială de salubritate

access_time 10 ianuarie 2018

În prima ședință de consiliu din acest an de la Turda, aleșii locali au aprobat printre altele și solicitarea venită

Prefectul Vușcan a vizitat Viișoara

Prefectul Vușcan a vizitat Viișoara

access_time 15 iunie 2017

Prefectul de Cluj, Gheorghe Vușcan s-a deplasat în comuna Viișoara în aceste zile.   Alături de directorul Camelia Constantea, Prefectul

Articol

Tunisian depistat cu ședere ilegală în Cluj

Tunisian depistat cu ședere ilegală în Cluj

access_time 14 aprilie 2018 chat_bubble_outline 0 comentarii

Poliţiştii de imigrări au depistat un cetăţean de 29 de ani, din Tunisia, care nu a părăsit teritoriul României la expirarea dreptului de şedere. Acesta a fost sancţionat contravenţional şi obligat, prin decizie de returnare, să părăsească ţara în termen de 15 zile, fiind instituit şi consemn de nepermitere a intrării în România pentru o perioadă de 3 luni.

 

Poliţiştii Inspectoratului General pentru Imigrări – Serviciul pentru Imigrări Cluj – au desfăşurat, la data de 12 aprilie a.c., o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii şederii ilegale a cetăţenilor străini, pe raza de competenţă.

În cadrul activităţii, a fost depistat cu şedere ilegală un cetăţean străin, în vârstă de 29 de ani din Tunisia, aflat la studii în România.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că străinul a intrat legal în România, iar la expirarea dreptului de şedere nu a părăsit teritoriul ţării noastre.

Ca urmare a celor constatate, poliţiştii de imigrări au emis pe numele lui o decizie de returnare prin care este obligat să părăsească teritoriul ţării noastre în cel mult 15 zile, fiind sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1200 lei, conform O.U.G. nr. 194/2002 privind regimul străinilor în România, republicată.

Totodată, la ieşirea din ţară, pe numele bărbatului, va fi instituit consemnul de nepermitere a intrării în România, pentru o perioadă de 3 luni.

Inspectoratul General pentru Imigrări, prin structurile sale teritoriale, continuă desfăşurarea unor astfel de acţiuni, pentru prevenirea şi combaterea şederii ilegale, solicitând cetăţenilor străini de a acorda interes reglementării legale a dreptului de şedere pe teritoriul României.

1,111 Vizualizări totale, 1 Vizualizări azi

Comentarii Facebook