Articole care merită citite
“Samuraii” turdeni – paşi spre “înalta societate” a artelor marţiale

“Samuraii” turdeni – paşi spre “înalta societate” a artelor marţiale

access_time 19 martie 2013

Francezul Christophe Pianna, multimplu campion mondial la karate, a participat la stagiul naţional de pregătire organizat de Federaţia Română de

Cristian Matei: ,, colaborarea intre primari  indiferent de culoare politică, este esențială pentru dezvoltarea sustenabilă a comunității”

Cristian Matei: ,, colaborarea intre primari indiferent de culoare politică, este esențială pentru dezvoltarea sustenabilă a comunității”

access_time 24 august 2016

Recent a avut loc întrunirea Primarilor de Municipii din Regiunea Nord-Vest la Primăria Cluj-Napoca. Tema principală a întâlnirii a fost

Se întrerupe curentul la Turda şi Mihai Viteazu

Se întrerupe curentul la Turda şi Mihai Viteazu

access_time 13 octombrie 2014

Marți, 14 octombrie, locuitorii satului Mihai Viteazu vor rămâne timp de șase ore fără curent. Societatea Electrica va întrerupe alimentarea

Turda: Incendiu la o baracă pe malul Arieșului!

Turda: Incendiu la o baracă pe malul Arieșului!

Turda: Incendiu la o baracă pe malul Arieșului!

access_time 12 februarie 2019 chat_bubble_outline 0 comentarii

Incendiul a fost anunțat în jurul orei 05.15 în această dimineață, iar cercetările prealabile au stabilit că, cel mai probabil, incendiul a fost provocat intenționat, ca urmare a unor dispute familiale, în zonă fiind mai multe locuințe improvizate de către cetățeni de etnie romă.

„Am intervenit cu o autospecială cu apă și spumă pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o baracă improvizată din lemn, situată pe malul râului Arieș, în zona străzii Panait Cerna, municipiul Turda. Baraca cuprinsă de flăcări a fost distrusă în totalitate, intervenția pompierilor timp de 50 de minute, reușind să limiteze extinderea incendiului și la celelalte locuințe. Cercetările preliminare au stabilit ca și cauză probabilă a incendiului o acțiune intenționată, ca urmare a unor dispute familiale”, transmite ISU Cluj.

De asemenea, pompierii au solicitat prezența unui echipaj de poliție pentru a înfrâna disputele care continuau, pe timpul operațiunilor de intervenție, între cetățenii care locuiau acolo.

Comentarii Facebook