Articole care merită citite
DNA Cluj face ordine la primăria Iara

DNA Cluj face ordine la primăria Iara

access_time 31 decembrie 2016

  Un secretar de comună, o casieră şi un consilier local (soţ şi soţie), dar şi un consilier APIA au

Turda: 2700 de datornici aşteaptă executarea silită

Turda: 2700 de datornici aşteaptă executarea silită

access_time 28 octombrie 2014

Judecătorii turdeni au avut în lucru 2792 de dosare de încuviinţare a executării silite, înregistrate până în 28 octombrie 2014.

Turda: Adevărul istoric infirmă “marile realizări ale epocii Ştefănie”

Turda: Adevărul istoric infirmă “marile realizări ale epocii Ştefănie”

access_time 25 noiembrie 2015

De aproape 12 ani primar al Turzii, liberalul (via PD-L) Tudor Ştefănie, a recomandat, recent, în public, să se vorbească

Articol

Un proiect pentru comunitate, la Câmpia Turzii: ”Ferestre și Oglinzi”

Un proiect pentru comunitate, la Câmpia Turzii: ”Ferestre și Oglinzi”

access_time 11 iunie 2018 chat_bubble_outline 0 comentarii

Asociația Artiștilor Plastici Câmpia Turzii şi Clubul Rotary Câmpia Turzii continuă seria de ateliere creative pentru comunitate! Hai şi tu marţi cu noi!

 

Dacă ai între 10 şi 80 de ani şi doreşti să participi la ateliere de artă plastică, hai cu noi! Asociaţia Artiştilor Plastici Câmpia Turzii în parteneriat cu Clubul Rotary Câmpia Turzii derulează începând din acest an proiectul FERESTRE ŞI OGLINZI. Organizate de 2 ori pe lună, atelierele creative continuă marţi,12 Iunie 2018 şi vor avea loc la Restaurantul Gossner începând cu orele 18. Vine cine pofteşte, rămâne cine doreşte. Organizatorii pun la dispoziţia participanţilor materialele necesare şi vă îmbie la un mod de relaxare prin intermediul artei.

Actul artistic, în toate formele sale, nu e doar frumos și relaxant, dar și un instrument de vindecare a minții și chiar a trupului. Sufletul uman își dezvăluie emoțiile, trăirile și durerile mult mai ușor prin imagini, joc, culoare, muzică și dans decât prin cuvinte.

Vă reamintim că atelierele vor avea loc bilunar, la date care vor fi anunţate anterior, dar, de regulă, în prima şi a treia zi de Marţi din lună, la Restaurantul Gossner Câmpia Turzii, Strada Gării nr. 5 şi intrarea va fi liberă.

În luna decembrie se va organiza o expoziţie cu lucrările realizate.

798 Vizualizări totale, 3 Vizualizări azi

Comentarii Facebook