Articole care merită citite
”Turda în culoare”

”Turda în culoare”

access_time 29 mai 2015

Turda se colorează de Ziua Copilului. Primăria municipiului, în colaborare cu Casa de Cultură și Consiliul local al orașului, organizează

Vasile Coca cântă la Câmpia Turzii

Vasile Coca cântă la Câmpia Turzii

access_time 21 iunie 2014

Interpretul de muzică populară Vasile Coca va urca sâmbătă, 21 iunie, de la ora 22, pe scena din Parcul municipal

Chemați să stingem lumina

Chemați să stingem lumina

access_time 22 martie 2013

      Sâmbătă, 23 martie, de la ora 20.30, turdenii sunt chemați să se alăture evenimentului unviersal “Ora Pământului”.

Articol

Un turdean și un viișorean, reținuți pentru înșelăciune!

Un turdean și un viișorean, reținuți pentru înșelăciune!

access_time 13 iulie 2018 chat_bubble_outline 0 comentarii

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au reținut pentru 24 de ore doi bărbați bănuiți de comiterea unor înșelăciuni.

 

 

La data de 11 iulie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, cu sprijinul polițiștilor din Turda și al Direcției Operațiuni Speciale, au depistat doi bărbați bănuiți de comiterea unor fapte de înșelăciune.

 

Conform probatoriului administrat, în perioada 17.06. – 23.06.2018, cei doi ar fi închiriat două autovehicule de la o societate de profil din Cluj-Napoca și nu le-ar mai fi restituit. După data scadenței contractelor încheiate, cei în cauză nu au mai putut fi contactați de către reprezentanții societății, iar autovehiculele nu au putut fi localizate, fiind demontat sistemul de localizare GPS.

În urma sesizării faptelor organelor de poliție, cei în cauză au fost depistați pe raza municipiului Turda, stabilindu-se că este vorba despre doi bărbați în vârstă de 30 și 33 de ani, din Viișoara și Turda. Față de cei doi a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore.

Prejudiciul reclamat de societatea în cauză a fost estimat la circa 300.000 de lei, reprezentând valoarea autoturismelor.

Cercetările sunt continuate de către polițiști pentru recuperarea prejudiciului și tragerea la răspundere penală a celor doi bărbați.

1,273 Vizualizări totale, 2 Vizualizări azi

Comentarii Facebook