Articole care merită citite
Albatrosul voiajor-o nouă carte lansată de Călin Pop

Albatrosul voiajor-o nouă carte lansată de Călin Pop

access_time 30 mai 2017

Miercuri, 7 iunie, de la ora 18.00, va avea loc lansarea volumului de poezii ”Albatrosul Voiajor”, semnat de tânărul poet

Horia Nasra, preşedintele PSD Cluj despre Alin Tise: „O epavă politică şi administrativă!”

Horia Nasra, preşedintele PSD Cluj despre Alin Tise: „O epavă politică şi administrativă!”

access_time 17 ianuarie 2019

Am trăit să o vedem și pe aceasta: În ciuda faptului că nu este nici măcar cod portocaliu, președintele ZERO

Masa rotundă  ,,Acces pentru toți” – proiect „Workcall”

Masa rotundă ,,Acces pentru toți” – proiect „Workcall”

access_time 15 decembrie 2014

O discuție cu tema ”Acces pentru toți” pe piața muncii va avea loc joi, 18 decembrie, la hotelul ”Pami” din

Untold 2018 – Ambasador al turismului românesc

Untold 2018 – Ambasador al turismului românesc

Untold 2018 – Ambasador al turismului românesc

access_time 8 august 2018 chat_bubble_outline 0 comentarii

Devenit deja un fenomen internațional, reușind să înregistreze la această ediție peste 350.000 de participanți din întreaga lume, Untold a primit anul acesta din partea Ministerului Turismului distincția de ambasador al turismului românesc, fiind primul brand românesc care primește acest titlu.

            Astfel, având în vedere sutele de mii de turiști români și străini care au sosit și în acest an la Cluj pentru a participa la unul dintre cele mai apreciate festivaluri de muzică din Europa, Consiliul Județean Cluj, prin serviciul Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Cluj, au organizat un stand informativ. Din dorința de a fi mai cât aproape de festivalierii dornici să descopere și alte locuri frumoase din județul Cluj și de a-și prelungi, cu acest prilej, sejurul în capitala Transilvaniei, în incinta Parcului Central, chiar după porțile de acces principale, a fost amenajat standul dedicat furnizării de informații turistice.

Cu acest prilej, angajații Centrului de Informare Turistică au stat la dispoziția celor interesați, pe întreaga perioadă a festivalului, cu informații și sfaturi legate de obiectivele turistice din județul Cluj și istoria locurilor pe care intenționează să le viziteze. De asemenea, persoanele interesate au avut posibilitatea să își programeze tururi ghidate direct la infodesk și să beneficieze de recomandări privind creionarea și parcurgerea unor trasee personalizate.

Cei mai mulți dintre vizitatorii standului – peste 1.000 de persoane pe zi – au solicitat informații referitoare la atracțiile naturale ce pot fi atinse pe parcursul unei excursii de până la cel mult 3 zile, cele mai căutate fiind zonele montane, cheile și lacurile de pe teritoriul județului nostru. Nici principalele obiective turistice din municipiu nu au fost mai puțin ocolite, turiștii atât români (sosiți, conform răspunsurilor, din București, Botoșani, Craiova, Oradea, Baia Mare, Sibiu, Iași, Ploiești etc), cât și străini (provenind din Franța, Slovacia, Anglia, SUA, India, Spania, Cehia, Germania sau Olanda) dorind să descopere cât mai multe despre muzeele și clădirile istorice și să se bucure de momente de relaxare în punctele panoramice din capitala Transilvania.

Comentarii Facebook