Articole care merită citite
Cupa Maramuresului la dans sportiv

Cupa Maramuresului la dans sportiv

access_time 11 octombrie 2016

Sambata, 8 octombrie s-a desfasurat la Baia Sprie, Cupa Maramuresului ed. a IV-a la dans sportiv, eveniment organizat de Cluburile

130 de ani de când primul tren a oprit la Câmpia Turzii

130 de ani de când primul tren a oprit la Câmpia Turzii

access_time 29 iulie 2013

  La începutul lunii august se împlinesc 130 de ani de când primul tren de călători a oprit în gara

Pe final de martie târgul de cariere revine la Cluj

Pe final de martie târgul de cariere revine la Cluj

access_time 28 martie 2016

Aproximativ o sută de companii și organizații recrutează în perioada 29 martie-1 aprilie în cadrul Târgului de Cariere de la

Articol

Vremea se răceşte în toată ţara!

Vremea se răceşte în toată ţara!

access_time 14 noiembrie 2017 chat_bubble_outline 0 comentarii

vremea toamna

Vremea începe, de marţi, să se răcească, temperaturile continuând să scadă şi în cursul zilei de miercuri, în toată ţara, iar termometrele nu vor indica mai multe de 14 grade Celsius.

 

„Temperaturile scad, de azi (marţi – n.red.), în majoritatea regiunilor şi nu vor fi mai mult de 14 grade Celsius, uramând ca, de miercuri, să asistăm din nou la o scădere a temperaturilor, mai ales în regiunile din sud, unde nu vor fi mai mult de 9 grade. Totodată, marţi cerul va fi închis în majoritatea regiunilor, dar ploi vor fi doar pe arii restrânse”, a spus Teodora Cumpănaşu, meteorologul de serviciu din cadrul Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM).

Conform sursei citate, începând de joi, temperaturile încep să crească uşor.
Potrivit informaţiilor de pe site-ul ANM, în perioada 13-26 noiembrie, vremea continuă să se răcească, treptat, iar spre finalul intervalului termometrele nu vor indica mai multe de 8 grade Celsius.

Prognoza meteo Transilvania:

Media temperaturilor diurne va scădea de la 16 grade în prima zi, până la 8 grade în data de 15 noiembrie. În ziua următoare va creşte cu 2 grade, apoi va reveni la 8 grade, nivel la care se va menţine şi în următoarele 3 zile. Între 21 şi 26 noiembrie se va resimţi o nouă scădere a valorilor termice, cu aproximativ 2 grade. Temperaturile minime vor fi şi ele în scădere, media lor va fi pozitivă până în jurul datei de 18 noiembrie, apoi va coborî sub pragul îngheţului, iar în ultimele două zile va atinge -2 grade.

Pe arii restrânse vor fi posibile ploi slabe aproape în fiecare zi.

846 Vizualizări totale, 1 Vizualizări azi

Comentarii Facebook