Articole care merită citite
Atenție la câinii nesupravegheați de stăpân!

Atenție la câinii nesupravegheați de stăpân!

access_time 16 septembrie 2016

Pe site-ul municipalității din Câmpia Turzii a apărut o sesizare legată de câinii lăsați liberi de către stăpâni prin parcul

Droguri descoperite la Turda

Droguri descoperite la Turda

access_time 28 octombrie 2015

Poliţiştii antidrog şi procurorii D.I.I.C.O.T. din Cluj au surprins în flagrant delict un bărbat, în timp ce ridica un colet

Conferinţă pe tema legiferării meseriei de dietetician

Conferinţă pe tema legiferării meseriei de dietetician

access_time 28 iulie 2014

   Sala Mare a Primăriei Turda a găzduit astăzi de la ora 11.00 o conferinţă pe tema legiferării meseriei de

Articol

Vremea se răceşte în toată ţara!

Vremea se răceşte în toată ţara!

access_time 14 noiembrie 2017 chat_bubble_outline 0 comentarii

vremea toamna

Vremea începe, de marţi, să se răcească, temperaturile continuând să scadă şi în cursul zilei de miercuri, în toată ţara, iar termometrele nu vor indica mai multe de 14 grade Celsius.

 

„Temperaturile scad, de azi (marţi – n.red.), în majoritatea regiunilor şi nu vor fi mai mult de 14 grade Celsius, uramând ca, de miercuri, să asistăm din nou la o scădere a temperaturilor, mai ales în regiunile din sud, unde nu vor fi mai mult de 9 grade. Totodată, marţi cerul va fi închis în majoritatea regiunilor, dar ploi vor fi doar pe arii restrânse”, a spus Teodora Cumpănaşu, meteorologul de serviciu din cadrul Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM).

Conform sursei citate, începând de joi, temperaturile încep să crească uşor.
Potrivit informaţiilor de pe site-ul ANM, în perioada 13-26 noiembrie, vremea continuă să se răcească, treptat, iar spre finalul intervalului termometrele nu vor indica mai multe de 8 grade Celsius.

Prognoza meteo Transilvania:

Media temperaturilor diurne va scădea de la 16 grade în prima zi, până la 8 grade în data de 15 noiembrie. În ziua următoare va creşte cu 2 grade, apoi va reveni la 8 grade, nivel la care se va menţine şi în următoarele 3 zile. Între 21 şi 26 noiembrie se va resimţi o nouă scădere a valorilor termice, cu aproximativ 2 grade. Temperaturile minime vor fi şi ele în scădere, media lor va fi pozitivă până în jurul datei de 18 noiembrie, apoi va coborî sub pragul îngheţului, iar în ultimele două zile va atinge -2 grade.

Pe arii restrânse vor fi posibile ploi slabe aproape în fiecare zi.

1,134 Vizualizări totale, 4 Vizualizări azi

Comentarii Facebook