Articole care merită citite
Capitala din nou blocata, Guvernul tehnocrat va fi luat cu asalt de mii de oameni

Capitala din nou blocata, Guvernul tehnocrat va fi luat cu asalt de mii de oameni

access_time 25 octombrie 2016

Confederația Operatorilor și Transportatorilor Autorizați din România (COTAR) va organiza, pe 2 noiembrie, un miting de protest în fața Guvernului,

Poliţia recomandă prudenţă în cazul donaţiilor stradale

Poliţia recomandă prudenţă în cazul donaţiilor stradale

access_time 24 septembrie 2014

   Poliţia locală Turda   le recomandă turdenilor să manifeste prudenţă atunci când sunt abordaţi pentru diverse donaţii stradale, în

La Rotary Turda s-a schimbat cartul

La Rotary Turda s-a schimbat cartul

access_time 21 iunie 2014

Clubul Rotary din Turda are președinte nou. Potrivit uzanțelor practicate de rotarieni, după un an petrecut la cârma clubului, președintele

Articol

Will Graham va aduce mesajul speranței la Cluj pentru zeci de mii de persoane din toată Transilvania

Will Graham va aduce mesajul speranței la Cluj pentru zeci de mii de persoane din toată Transilvania

access_time 10 octombrie 2017 chat_bubble_outline 0 comentarii

sarbatoarea-sperantei

Will Graham, nepotul celui mai mare evanghelist din istoria omenirii, de la apostoli încoace – Billy Graham – care a predicat în fața a peste 215 milioane de persoane în peste 185 de țări, va sosi în luna octombrie 2017 la Cluj-Napoca, pentru a aduce mesajul speranței unei noi generații de români.

 

La 22 de ani de la vizita lui Billy Graham în România, zeci de mii de persoane din șase județe ale Transilvaniei: Alba, Cluj, Bihor, Bistrița-Năsăud, Sălaj și Mureș, vor lua parte la Sărbătoarea Speranței(21-22 octombrie, la Sala Polivalentă). 

 

“România are un loc special în familia mea. Turneul făcut de bunicul meu în țară, în 1985 – care a inclus o vizită în Cluj-Napoca – rămâne un moment major al slujirii sale de decenii. Cine poate uita imaginile cu mii de oameni care au umplut străzile, cu dorința arzătoare să asculte vestea bună a lui Isus? Tatăl meu s-a întors în Timișoara, în 2008, iar acum este rândul meus ă împărtășesc speranța în Hristos în acest oraș frumos, într-o țară istorică. Aș ruga creștinii din România să se roage pentru Sărbătoarea Speranței, după cum mă rog și eu, pe măsură ce ne apropiem de festivalul din Octombrie”, a declarat Will Graham, vorbitorul principal al Sărbătorii Speranței. 

 

Sărbătoarea Speranței din Cluj va fi primul prilej pentru ca Will Graham să predice în România. El reprezintă a treia generație a familiei Graham care proclamă Evanghelia lui Isus Hristos sub stindardul Asociației Evanghelistice Billy Graham. De la începutul slujirii sale, Will a vorbit mulțimilor din America de Nord, Australia, India și alte părți ale Asiei, precum și în America de Sud.

Alături de Sărbătoarea Speranței din Cluj-Napoca, pe agenda lui Will Graham se mai află în anul 2017 evenimente similare organizate în Alabama și Indiana (SUA), precum și campanii internaționale în Mexic și Canada. Anul trecut, în 2016, Will a luat parte la evanghelizări în SUA, Australia, Norvegia, Scoția, Uganda și Canada.

Alături de misiunea evanghelistică, Will slujește ca director executiv în cadrul Billy Graham Training Center at The Cove din Asheville, North Carolina, respectiv ca vice-președinte al Asociației Evanghelistice Billy Graham.

966 Vizualizări totale, 3 Vizualizări azi

Comentarii Facebook