Articole care merită citite
Elevii din  Mihai Viteazu, coautori la două publicaţii

Elevii din Mihai Viteazu, coautori la două publicaţii

access_time 10 noiembrie 2017

În 9 noiembrie 2017, în cadrul activităţii metodice a CCD Cluj-Napoca a avut loc lansarea cărţilor Dascălii noştri şi Eu

Studenți de la Universitatea Babeș – Bolyai în vizită la CAA

Studenți de la Universitatea Babeș – Bolyai în vizită la CAA

access_time 5 mai 2015

Săptămâna trecută Stația de Tratare și Stația de Epurare ale CAA,  au fost gazdele unei vizite a studenților de la

Vezi programul Salinei Turda de sărbătorile pascale

Vezi programul Salinei Turda de sărbătorile pascale

access_time 11 aprilie 2017

Programul de vizitare în perioada Sărbătorilor de Paste, 15 – 17 aprilie 2017, va fi zilnic de la ora 9:00

Articol

Will Graham va aduce mesajul speranței la Cluj pentru zeci de mii de persoane din toată Transilvania

Will Graham va aduce mesajul speranței la Cluj pentru zeci de mii de persoane din toată Transilvania

access_time 10 octombrie 2017 chat_bubble_outline 0 comentarii

sarbatoarea-sperantei

Will Graham, nepotul celui mai mare evanghelist din istoria omenirii, de la apostoli încoace – Billy Graham – care a predicat în fața a peste 215 milioane de persoane în peste 185 de țări, va sosi în luna octombrie 2017 la Cluj-Napoca, pentru a aduce mesajul speranței unei noi generații de români.

 

La 22 de ani de la vizita lui Billy Graham în România, zeci de mii de persoane din șase județe ale Transilvaniei: Alba, Cluj, Bihor, Bistrița-Năsăud, Sălaj și Mureș, vor lua parte la Sărbătoarea Speranței(21-22 octombrie, la Sala Polivalentă). 

 

“România are un loc special în familia mea. Turneul făcut de bunicul meu în țară, în 1985 – care a inclus o vizită în Cluj-Napoca – rămâne un moment major al slujirii sale de decenii. Cine poate uita imaginile cu mii de oameni care au umplut străzile, cu dorința arzătoare să asculte vestea bună a lui Isus? Tatăl meu s-a întors în Timișoara, în 2008, iar acum este rândul meus ă împărtășesc speranța în Hristos în acest oraș frumos, într-o țară istorică. Aș ruga creștinii din România să se roage pentru Sărbătoarea Speranței, după cum mă rog și eu, pe măsură ce ne apropiem de festivalul din Octombrie”, a declarat Will Graham, vorbitorul principal al Sărbătorii Speranței. 

 

Sărbătoarea Speranței din Cluj va fi primul prilej pentru ca Will Graham să predice în România. El reprezintă a treia generație a familiei Graham care proclamă Evanghelia lui Isus Hristos sub stindardul Asociației Evanghelistice Billy Graham. De la începutul slujirii sale, Will a vorbit mulțimilor din America de Nord, Australia, India și alte părți ale Asiei, precum și în America de Sud.

Alături de Sărbătoarea Speranței din Cluj-Napoca, pe agenda lui Will Graham se mai află în anul 2017 evenimente similare organizate în Alabama și Indiana (SUA), precum și campanii internaționale în Mexic și Canada. Anul trecut, în 2016, Will a luat parte la evanghelizări în SUA, Australia, Norvegia, Scoția, Uganda și Canada.

Alături de misiunea evanghelistică, Will slujește ca director executiv în cadrul Billy Graham Training Center at The Cove din Asheville, North Carolina, respectiv ca vice-președinte al Asociației Evanghelistice Billy Graham.

1,248 Vizualizări totale, 1 Vizualizări azi

Comentarii Facebook