Articole care merită citite
Proiectul „Și noi avem drepturi” implementat la Câmpia Turzii a ajuns la final

Proiectul „Și noi avem drepturi” implementat la Câmpia Turzii a ajuns la final

access_time 3 mai 2016

  Proiectul ”ȘI NOI AVEM DREPTURI”, finanţat prin granturile Spaţiului Economic European 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în

Concurs pentru ocuparea unei funcţii publice la Primăria din Câmpia Turzii

Concurs pentru ocuparea unei funcţii publice la Primăria din Câmpia Turzii

access_time 14 octombrie 2014

La Câmpia Turzii va fi organizat luna viitoare un concurs pentru ocuparea unei funcții publice la Serviciul Evidența și Gestiunea

Bătaie la o firmă de termopane! Un tânăr sportiv a fost luat la pumni de colegii de muncă din motive încă necunoscute!

Bătaie la o firmă de termopane! Un tânăr sportiv a fost luat la pumni de colegii de muncă din motive încă necunoscute!

access_time 23 septembrie 2016

Emanuel este un tânăr în vârstă de 19 ani din comuna Băișoara care muncește la o firmă de termopane din

Articol

Zboruri spre Constanța de la Cluj

Zboruri spre Constanța de la Cluj

access_time 16 aprilie 2018 chat_bubble_outline 0 comentarii

Zborurile regulate sezoniere operate de către compania aeriană Blue Air,  vor fi  disponibile de pe aeroport, inițial cu 2 frecvențe pe săptămână, în zilele de joi și duminică, iar începând din data de 3 iulie până în 2 septembrie 2018, zborurile vor avea anul acesta 3 frecvențe pe săptămână, în zilele de marți, joi și duminică.

 

Perioada de operare a destinației Constanța este 17 iunie – 16 septembrie 2018, zborurile fiind efectuate cu aeronave de tip Boeing 737 seria 500, având o capacitate de 126 de locuri.

La doar o oră de zbor, ruta care conectează Clujul de Constanța, facilitează călătoriile spre litoralul Mării Negre, atât pentru clujeni, cât și pentru pasagerii din întreaga Transilvanie. De asemenea, zborul va servi dezvoltării relațiilor turistice și economice dintre cele 2 județe.

Zborul intern ce conectează Cluj-Napoca de Constanța reprezintă cea de-a 2-a rută internă a operatorului aerian Blue Air de pe Aeroportul Internațional Cluj, după București-Otopeni.

Zborurile căre Constanța, sunt disponibile în perioada de vară, respectând următorul orar:

Ruta Segment Zile de operare Ora de plecare

(ora locală)

Ora de sosire

(ora locală)

Cluj-Napoca – Constanța CLJ – CND -2-4–7 Marți, Joi
17:45 18:45

Duminică
18:30 19:30
CND – CLJ -2-4–7 Marți, Joi
19:15 20:15
Duminică
20:00 21:00

De pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj, compania aeriană Blue Air oferă zboruri spre 8 destinaţii interne şi internaţionale, precum: Bucureşti-Otopeni, Londra-Luton, Liverpool, Dublin, Birmingham, Tel-Aviv, Nisa, iar începând din 17 iunie 2018 şi spre Constanţa.

Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj își desfășoară activitatea pe piața trasportului aerian, aflându-se într-un context concurențial extrem de dinamic și puternic cu ceilalți operatori de aerodromuri din România.

În prezent, prin cele peste 40 de destinații din portofoliu, Aeroportul Internațional Cluj asigură cea mai sigură, eficientă și rapidă cale spre Europa și întreaga lume, dintre aeroporturile regionale din România. Extinderea și modernizarea accele­rată a aeroportului reprezintă cel mai important factor de sprijin în dezvoltarea nu neapărat doar a orașului și a jude­țului, ci a întregii zone de nord-vest a României.

Mai multe detalii privind zborurile și rezervările, accesați site-ul www.blueairweb.com.

609 Vizualizări totale, 5 Vizualizări azi

Comentarii Facebook