Articole care merită citite
Diana Florescu expune la Câmpia Turzii

Diana Florescu expune la Câmpia Turzii

access_time 24 februarie 2017

Sala mică a Palatului Cultural ”Ionel Floașiu” din Câmpia Turzii găzduiește, vineri 24 februarie de la ora 16,00, o expoziție

The Da Vinci System organizează prima competiție regională de dezbateri la Turda

The Da Vinci System organizează prima competiție regională de dezbateri la Turda

access_time 17 iulie 2017

În data de 22 iulie, la Colegiul Național Mihai Viteazul, va avea loc prima competiție de dezbateri academice din Turda!

O firmă din Turda a făcut un act caritabil surprinzător

O firmă din Turda a făcut un act caritabil surprinzător

access_time 23 decembrie 2014

    Firma 4M PARDOSELI Turda, subsidiară a 4m®  Pardoseli Europe a făcut un gest caritabil prin care a reuşit

Articol

Zboruri spre Constanța de la Cluj

Zboruri spre Constanța de la Cluj

access_time 16 aprilie 2018 chat_bubble_outline 0 comentarii

Zborurile regulate sezoniere operate de către compania aeriană Blue Air,  vor fi  disponibile de pe aeroport, inițial cu 2 frecvențe pe săptămână, în zilele de joi și duminică, iar începând din data de 3 iulie până în 2 septembrie 2018, zborurile vor avea anul acesta 3 frecvențe pe săptămână, în zilele de marți, joi și duminică.

 

Perioada de operare a destinației Constanța este 17 iunie – 16 septembrie 2018, zborurile fiind efectuate cu aeronave de tip Boeing 737 seria 500, având o capacitate de 126 de locuri.

La doar o oră de zbor, ruta care conectează Clujul de Constanța, facilitează călătoriile spre litoralul Mării Negre, atât pentru clujeni, cât și pentru pasagerii din întreaga Transilvanie. De asemenea, zborul va servi dezvoltării relațiilor turistice și economice dintre cele 2 județe.

Zborul intern ce conectează Cluj-Napoca de Constanța reprezintă cea de-a 2-a rută internă a operatorului aerian Blue Air de pe Aeroportul Internațional Cluj, după București-Otopeni.

Zborurile căre Constanța, sunt disponibile în perioada de vară, respectând următorul orar:

Ruta Segment Zile de operare Ora de plecare

(ora locală)

Ora de sosire

(ora locală)

Cluj-Napoca – Constanța CLJ – CND -2-4–7 Marți, Joi
17:45 18:45

Duminică
18:30 19:30
CND – CLJ -2-4–7 Marți, Joi
19:15 20:15
Duminică
20:00 21:00

De pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj, compania aeriană Blue Air oferă zboruri spre 8 destinaţii interne şi internaţionale, precum: Bucureşti-Otopeni, Londra-Luton, Liverpool, Dublin, Birmingham, Tel-Aviv, Nisa, iar începând din 17 iunie 2018 şi spre Constanţa.

Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj își desfășoară activitatea pe piața trasportului aerian, aflându-se într-un context concurențial extrem de dinamic și puternic cu ceilalți operatori de aerodromuri din România.

În prezent, prin cele peste 40 de destinații din portofoliu, Aeroportul Internațional Cluj asigură cea mai sigură, eficientă și rapidă cale spre Europa și întreaga lume, dintre aeroporturile regionale din România. Extinderea și modernizarea accele­rată a aeroportului reprezintă cel mai important factor de sprijin în dezvoltarea nu neapărat doar a orașului și a jude­țului, ci a întregii zone de nord-vest a României.

Mai multe detalii privind zborurile și rezervările, accesați site-ul www.blueairweb.com.

851 Vizualizări totale, 4 Vizualizări azi

Comentarii Facebook