Articole care merită citite
Mesajul Primarului Cristian Matei de 8 Martie

Mesajul Primarului Cristian Matei de 8 Martie

access_time 8 martie 2018

Voința de a asculta, răbdarea de a înțelege, tăria de a sprijini, iubirea în a îngriji și a fi mereu

Stare de alertă la Pata Rât!

Stare de alertă la Pata Rât!

access_time 6 octombrie 2017

Având în vedere situația existentă la Pata Rât, în calitate de vicepreședinte al Comitetului Județean pentru Situații de Urgență (CJSU),

Două medalii pentru dansatorii turdeni la Brașov

Două medalii pentru dansatorii turdeni la Brașov

access_time 8 mai 2017

Cupa Brasov- Editia 17, concurs ranking, Campionatul National 10D & Under 21 si Campionatul National de Salsa si Bachata s-au

Zeci de amenzi au fost date la târgul săptămânal din Câmpia Turzii

Zeci de amenzi au fost date la târgul săptămânal din Câmpia Turzii

Zeci de amenzi au fost date la târgul săptămânal din Câmpia Turzii

access_time 7 martie 2019 chat_bubble_outline 0 comentarii

În cadrul unei acțiuni cu efective mărite din cadrul Poliţiei municipiului Câmpia Turzii și Secției 4 Poliție Rurală, au fost depistați doi minori bănuiți de comiterea unui furt.

Conform probatoriului administrat, cei doi, ambii din Câmpia Turzii, împreună cu un alt bărbat, ar fi sustras un televizor și aparatură electronică, în valoare de circa 4.000 de lei, din două anexe ale unor imobile din Câmpia Turzii. Fapta ar fi fost comisă în la sfârșitul anului 2018. Prejudiciul a fost recuperat în proporție de 60%.

În cadrul acțiunii, 225 de persoane au fost legitimate, 30 de agenți economici și producători agricoli au fost verificați. De asemenea, au fost controlate 78 de autovehicule, iar 15 șoferi au fost testați cu aparatul etilotest.

Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 66 de sancțiuni contravenționale (conform O.U.G 195/2002 privind regimul rutier, O.G 97/2005 privind evidența persoanelor, Legii 12/1990 privind actele de comerț și Legii 61/1991 privind ordinea și liniștea publică).

Acțiunea a avut drept scop menținerea unui climat de siguranță publică și prevenirea faptelor antisociale.

În acțiune au fost angrenați și polițiști rutieri din cadrul Poliției municipiului Turda și jandarmi.

Razia a avut un puternic caracter preventiv prin vizibilitatea efectivelor de poliție, efectuarea controalelor asupra persoanelor care comercializau bunuri în piețele agroalimentare și piața Obor, prin efectuarea de legitimări și controale asupra persoanelor cu un comportament suspect, cu un efect descurajant asupra persoanelor care comit fapte de natură penală în segmentul stradal.

Comentarii Facebook